Moestuin beginnen met Moesie!

Wil jij een moestuin beginnen? Dat kan heel makkelijk met Moesie de MoestuinCoach. Meld je nu aan met 5 euro korting!

Moestuin beginnen met Moesie de Moestuincoach

Moestuin beginnen

Wil je zelf een moestuin beginnen, maar weet je niet zo goed hoe? Moesie de moestuincoach helpt je op weg. Moesie begeleidt je bij het opzetten van een moestuin. Als je je aanmeldt, ontvang je zaden waarmee je je moestuintje gaat vullen. Elke week stuurt Moesie een e-mail met instructies wat je in je moestuin moet doen.

Met het gezin

Een moestuin is leuk, lekker en kan heel makkelijk zijn. Een moestuin beginnen is echt geen hele toer, iedereen kan het! Voor kinderen is het geweldig om te zien dat een plantje groeit uit dat kleine zaadje dat ze een paar weken daarvoor in de grond hebben gestopt… en voor volwassenen ook!

Maxi of mini-moestuin

Je kunt bij Moesie kiezen voor een mini-moestuin of een maxi-moestuin. Een mini-moestuin is 1 m², ideaal voor beginners of mensen met weinig ruimte. Bij deze moestuin ontvang je 10 soorten zaden. Wil je het groter aanpakken, dan kun je kiezen voor de maxi-moestuin. Daarmee leg je een tuin aan van 5 tot 10 m².

Doe mee met korting!

Een moestuin beginnen met Moesie kost €27,50 en met Tuinieren.nl krijg je nu nog €5,- korting! Meld je nu aan via www.moestuincoach.nl en gebruik de actiecode ‘tuinieren’ bij je bestelling.

PS. Lees hier alle blogs over Moesie de MoestuinCoach.

(promotie)

nog meer: tuinieren