Highlights TuinIdee 2015

TuinierenTV  •  In een serie van 6 video’s laten we de leukste tuintrends zien voor het komende tuinseizoen! Vanaf nu verschijnt er elke zondag een nieuwe video. In video #1: de highlights van tuinbeurs TuinIdee.

tuinidee-highlights

Tuin highlights

Begin maart bezochten we dé tuinbeurs van Nederland: TuinIdee. Het was een-en-al inspiratie voor het komende tuinseizoen. Er waren voorbeeldtuinen te zien én we spotten heel veel mooie innovatieve tuinproducten.

Natuurlijk was er op de beurs nog veel meer te zien, maar we hebben er een aantal highlights uitgepikt:

  • Robotgrasmaaiers: deze innovatie maaiers zijn niet alleen uiterst handig, maar zijn ook nog eens milieuvriendelijk. Ze versnipperen namelijk direct het gras, waardoor het als mulch voor gazon gebruikt kan worden. Op die manier hoe je dus minder vaak te bemesten.  Lees meer over robotmaaiers.
  • Flexibele tuinmeubels: de meubels in de tuin zijn steeds vaker multifunctioneel. Neem bijvoorbeeld de flexibele picknicktafel: dit is een bankje en Picknicktafel in één! Je kunt hem makkelijk verplaatsen, zo beweeg je hem gewoon met de zon mee en gebruik je hem zelfs binnenshuis.
  • Keramiek bestrating: met keramieke tuintegels kun je buiten en binnen goed combineren, je tuin wordt als het ware een verlenging van je huis. Mix en match bijvoorbeeld met de vtwonen duostone tegels om je eigen touch aan je terras te geven.

Bron: Fotografie vtwonenbuitentegels.nl

nog meer: tuinieren