Groene Instagram-accounts

Zit jij al op Instagram? Op dit sociale netwerk kun je zelf foto’s delen en natuurlijk ook allerlei mensen volgen. Wij verzamelden onze 5 favoriete groene tuinaccounts. Leuk om te volgen als je van tuinieren en de natuur houdt!

groene-instagram-accounts

@dewitgardentools

Wij waren al een tijdje fan van De Wit om hun mooie tuingereedschap. Dit familiebedrijf smeedt namelijk al sinds 1898 heel goed tuingereedschap helemaal met de hand. Maar ook op Instagram is De Wit de moeite waard. Ze plaatsen namelijk heel regelmatig prachtige tuinfoto’s.
instagram.com/dewitgardentools

@plant_whisperer

Marco Cuevas-Hewitt uit Australië tuiniert volgens de permacultuur. Via zijn Instagram account kun je het hele jaar door volgen hoe het er in zijn moestuin aan toe gaat.
instagram.com/plant_whisperer

@plantentuin_esveld

PlantenTuin Esveld is een kwekerij van zeldzame tuinplanten in Boskoop. De kwekerij zelf is ook de moeite waard om te bezoeken. Via Instagram kun je het reilen en zeilen op de kwekerij volgen.
instagram.com/plantentuin_esveld

@croyable

Als je van mooie natuurplaatjes houdt moet je deze Nederlandse fotograaf zeker volgen. De foto’s zijn elke keer weer genieten. Hij neemt je niet alleen mee in ons eigen mooie polderlandschap maar ook naar andere bestemmingen over de hele wereld.
instagram.com/croyable

@tuinieren

Natuurlijk hebben ook wij een Instagram account! Volg ons voor mooie tuinplaatjes en fijne updates.
instagram.com/tuinieren

Mis je nog een groen Instagram account? Laat het dan hieronder weten in een reactie!

nog meer: tuinieren