Fruit plukken op De Olmenhorst

Je fruitschaal vullen met vers fruit? En het fruit ook zelf plukken? Dat kan! In september en oktober kun je op Landgoed de Olmenhorst in Lisserbroek zelf plukken. Dus trek je laarzen aan, pak een grote mand en pluk erop los.

fruit plukken

Je eigen fruit plukken

In september en oktober kun je op Landgoed de Olmenhorst verschillende soorten fruit plukken. Houd de website van de Olmenhorst goed in de gaten om te zien wanneer de zelfpluk plaatsvindt. Wil je ook gaan plukken? Zo werkt het:

  • Volg op het landgoed de pijlen naar de plukkraam.
  • Bij de plukkraam ontvang je een tas voor je fruit en krijg je uitleg over hoe en waar je kunt plukken.
  • Trek de boomgaard in en pluk erop los.
  • Ben je klaar met plukken? Ga terug naar de plukkraam. Hier kun je je geplukte fruit afrekenen.

Andere activiteiten

Er is tijdens de zelfpluk nog veel meer te doen. Je kunt ook het zelfpluk theater bezoeken of pijl en boogschieten. Er zijn ook verschillende workshops te doen, zoals kaarsen dompelen en appels en peren schilderen. Heb je honger gekregen van het plukken? Dan kun je bij het Campagne Paviljoen op het landgoed terecht voor een lunch, high tea of een kop koffie met een ander hapje.

Wil je meer weten over de workshops, een compleet overzicht van alle andere activiteiten of reserveren voor de lunch of high tea? Kijk dan op de website van De Olmenhorst of klik hier.

nog meer: tuinieren