‘Easy’ tuinverlichting

Tuinverlichting van in-lite is niet alleen gemakkelijk aan te sluiten, maar ook met weinig moeite uit te breiden. Wil je dus een mooi verlichte tuin? Met in-lite is dat helemaal niet lastig.

tuinverlichting-aansluiten-

Verlichting in de tuin

Om optimaal van je tuin te kunnen genieten mag goede verlichting eigenlijk niet ontbreken. De LED-armaturen van in-lite zijn energiezuinig én zien er mooi uit. Bijkomend voordeel: het aansluiten is helemaal niet moeilijk! Maak eerst een lichtplan en bekijk vervolgens de video over 12 volt tuinverlichting aanleggen. Met de verlichting van in-lite heb jij een mooi verlichte tuin in een handomdraai.

Gemakkelijk uitbreiden

Is er al verlichting van in-lite aanwezig in je tuin? Dan kun je op elk moment nog armaturen toevoegen. Je kunt de nieuwe tuinverlichting aansluiten op het reeds bestaande kabelplan of het bestaande kabelplan uitbreiden. Je hoeft dus niet in een keer te beslissen hoeveel verlichting je nodig hebt. Ga je je terras opnieuw inrichten of is het tuinpad toch nog iets te donker? Dan plug je er zo een aantal nieuwe armaturen bij. Easy!

Kijk voor meer informatie op in-lite.nl

Tip: lees ook de blogs ‘Led vs halogeen‘ en ‘Sfeervol buitenleven‘ voor nog meer inspiratie.

Foto: Staande buitenlamp LIV

(promotie)

nog meer: tuinieren