Droomtuinwedstrijd

Zit je graag in de zon met je voeten in een eigen zwembad of leg je liever een skateboardpark aan voor je zoon? Wat je ook doet, je tuin is pas echt af als er sierbestrating van Excluton in ligt. Laat daarom weten hoe jouw droomtuin eruit ziet en win bijpassende sierbestrating!

Voorbeeldtuinen

Hoe ziet jouw droomtuin eruit? Er is veel mogelijk en er zijn verschillende stijlen. Doe inspiratie op voor jouw droomtuin door onze voorbeeldtuinen te bekijken. Met het grote assortiment kwaliteitssierbestrating van Excluton maak je je tuin echt af. Excluton sierbestratingsproducten zijn in heel Nederland verkrijgbaar bij steenhandelaren, tuincentra en hoveniers.

Doe mee!

Doe mee aan de Droomtuinwedstrijd van Excluton! Beschrijf hoe jouw droomtuin eruit zou moeten zien en maak kans op de bijpassende sierbestrating. Stuur je inzending uiterlijk 31 mei 2014 in.

Wat kun je winnen?

Onze vakjury beloont de twee meest bijzondere en/of verrassende inzendingen met een zelf samen te stellen pakket sierbestrating van Excluton ter waarde van maar liefst € 1.250,- euro!

promotie

nog meer: tuinieren