De perfecte bloempot

Je tuin of balkon is pas echt af met een paar mooie potten en bakken. Maar waar vind je die perfecte pot of bak? Je slaagt vast en zeker op bloempotwebshop.nl.

bloempotwebshop_420

Speels of strak?

Wat je stijl ook is, in deze webshop slaag je altijd. Wij zijn fan van de stoere lichtgevende potten van BLOOM en de ‘Sweetcake’, een bloempot in de vorm van een cupcake. Als je meer van strak en minimalistisch houdt ga je misschien liever voor Rephorm. Voor de klassieke tuiniers zijn er ook hele mooie terracotta potten. En als je toch aan het shoppen bent, koop je ook vast een paar mooie potten voor binnenshuis.

Verticale tuin

De verticale tuin is trendy! En dat is niet gek, want voor iedereen met weinig ruimte is dit dé oplossing En natuurlijk is het ook een goede manier om kale muren te camoufleren of voor privacy te zorgen op je balkon. Bij Bloempotwebshop.nl kun je de bekende Minigarden bestellen, één van de hipste verticale tuinen die er is! En ook de eetbare wand is er te vinden, dé manier om met weinig ruimte toch kruiden te kunnen kweken.

Bezoek nu bloempotwebshop.nl

(promotie)

nog meer: tuinieren