Kwekerij De Vlieren

beeld vtwonen Beeld

Groencentrum en kwekerij De Vlieren is een adres om zeker even bij stil te staan. Niet alleen vanwege het zeer uitgebreide sortiment vaste planten, heesters en bomen, maar vooral door de behulpzame mensen die er werken. Mét verstand van zaken!

Lees verder onder de advertentie

Persoonlijk

Wil je meer informatie over bemesting, beplanting of over het aanleggen van een moestuin, dan kan het personeel van kwekerij De Vlieren deskundig advies geven. Ze kunnen helpen bij het maken van een goed beplantingsplan en de planten leveren die daarvoor nodig zijn. Niets is teveel gevraagd. Zelfs het uitzoeken en leveren van planten voor 21 verschillende sfeertuinen die wij aankleedde bij De Tuinen van Appeltern (vlakbij De Vlieren) was voor De Vlieren geen probleem.

Kinderen

Een bezoek aan de kwekerij is niet alleen interessant voor volwassen, ook kinderen kunnen zich prima vermaken. Naast het vele groen, kun je bij De Vlieren terecht voor trampolines, zwembaden of andere speeltoestellen.

Seizoen

In december hebben ze een grote afdeling kerstbomen en vuurwerk. Ook is er elk jaar op Tweede Paasdag een Paasmarkt en organiseert het groencentrum het hele jaar door leuke en informatieve activiteiten. Bij De Vlieren is altijd iets te vieren!

Lees verder onder de advertentie

Wil je meer informatie over De Vlieren of er een keer een kijkje nemen? Neersteindsestraat 10, 6631 KD Horssen, tel: 0487-541344, De Vlieren