7x voor hippe vogels

Natuurlijk helpen we vogels met liefde de winter door. Maar… het oog wil ook wat! Daarom selecteerden we de 7 leukste items voor jou.

  1. Versier een boom met deze leuke snoepkransjes en de vogels komen vanzelf. Je maakt ze zelf met behulp van een pakket.
  2. Ook – nee, juíst als het al wat langer vriest— is het voor vogels lastig om water te vinden. Deze vogelpool valt niet op in je tuin; hij is gemaakt van steen.
  3. Bijna te mooi om buiten te hangen, deze pindakaaspothouder voor vogels. Aan de keukenmuur voor de pindakaasfans dan maar?
  4. Deze degelijke vogeldrinkschaal van rvs steek je eenvoudigweg in de grond, waar je maar wilt, en je ziet vogels aanvliegen en landen op de ring.
  5. Een kanariegeel woonhuis biedt woonruimte aan winterkoninkjes.
  6. Design in je boom! Door de praktische vorm zijn de verschillende Neighbirds aan elkaar te koppelen, waardoor je zomaar bezoek kunt krijgen van een mussenkolonie.
  7. Het is eerste rang vogels spotten met deze glazen vogelvoeder voor tegen het raam.

Kristel blogt over tuinieren

tuinexpert KristelOntspannen kan alleen wanneer je omringd wordt door groen, vindt blogger Kristel Engelen. Kristel schrijft op vtwonen.be/kristel met passie over alles wat met groen te maken heeft. Geen stijve bloemenperkjes of sfeerloze tegelvlaktes, maar knusse sfeertuinen met mooi gestylede zithoeken en wulpse bloemenborders. Dát is het echte buitenleven volgens haar. Voor Kristels werk als groenjournalist is ze altijd op de hoogte van de laatste groentrends, waarvan ze de highlights met vtwonen deelt. Ook in de weekenden experimenteert ze erop los: haar vensterbank is een laboratorium van stekken, jonge zaailingen en spannende combi’s van snijbloemen uit eigen tuin.

nog meer: tuinieren