Tienerkamer van steigerhout

beeld vtwonen Beeld

In hun jonge jaren blijven kinderen maar groeien en groeien en de slaapkamer ‘groeit’ met hen mee. Is je kind de kinderkamer ontgroeit, maar weet je niet hoe je deze omtovert tot de tienerkamer waar alle tieners van dromen? Met een tienerkamer steigerhout kom je voor zowel meiden- als jongenskamers een heel eind!

Lees verder onder de advertentie

Tienerkamer steigerhout

Door de robuuste uitstraling is steigerhout het perfecte materiaal om de tienerkamer een stoere touch te geven. Steigerhout aan de muur bevestigen, is een behoorlijke klus. Kies daarom voor het steigerhout behang van Studio Ditte en creëer hetzelfde warme boshut gevoel. Je leest alles over steigerhout in het artikel Steigerhout behang. Of wat dacht je van een aantal mooie steigerhouten planken aan de muur? Bij Gamma scoor je ze voor weinig en laat je kids vervolgens hun mooiste spullen hier op uit stallen.

Steigerhouten meubelen

Je hoeft niet de hele slaapkamer in sloophout te hullen om een warm en stoer resultaat te krijgen. Een meubel of een aantal accessoires zijn genoeg. Zo is de steigerhouten opbergkist van hetwoonrecept al een mooie blikvanger. Hij is niet alleen mooi, maar ook nog eens heel handig om al het speelgoed in op te bergen. Otentic is een schatkist aan steigerhouten producten. Van krijtborden tot krukjes en van fotolijsten tot bijzetkastjes; de keuze is reuze. Met een steigerhouten bureau is huiwerk maken geen straf. In dit artikel lees je waar je deze pronkstukken vindt.

Zelf aan de slag

Ben je creatief aangelegd en ga je geen uitdaging uit de weg? Ga dan zelf met steigerhout aan de slag. Bij Steigerplank kun je nieuwe en gebruikte steigerplanken bestellen om je eigen tienerkamer steigerhout vorm te geven met een zelfgemaakt opbergmeubel, bedhoofdeinde of misschien wel een wandkast.

Lees verder onder de advertentie

Bron: 101 Woonideeën