Romantische tienerkamer

beeld vtwonen Beeld

De basis van een romantische tienerkamer is: lichte pastelkleuren, ronde en klassieke vormen, en zachte materialen. Bekijk hieronder de mooiste meubels en decoratie voor de romantische kamer van jouw tienerdochter.

Lees verder onder de advertentie

Tienermeubels met een romantische uitstraling

Ken jij de meubels uit van LIFETIME al? Naast heel veel kindermeubels, hebben ze ook een tienerkamer collectie. Met meubels met unieke jaren dertig details en stijlelementen. Deze elementen zorgen ervoor dat de meubels perfect passen in een romantische tienerkamer. Bekijk The Dream Collection van LIFETIME voor alle producten.

Muren in romantische stijl

Op de muren in een romantische tienerkamer hoort een behangetje. Behang geeft een kamer een warme sfeer. Vooral het behang van Pip Studio past perfect in een romantische tienerkamer. Bij Ik en Ik verkopen ze de Dearest Peacock blue en Peacock licht roze van Pip. Dit behang is niet te opvallend, maar heeft juist een hele subtiele print van kant die als een laag velours op het behang ligt. Hierdoor krijgt het een hele zachte en luxe uitstraling. Naast dit behang zitten er nog veel meer romantische behangetjes in de collectie van Pip Studio.

Bijpassende accessoires

Een gehaakt vloerkleed, een gebreid sprei of kussens in de vorm van een hartje; ze passen allemaal in een romantische tienerkamer. Al dit soort accessoires zijn verkrijgbaar in de webshop van Basic Label. Naast dat de producten allemaal van hele mooie materialen zijn gemaakt, hebben ze stuk voor stuk ook mooie, zachte en natuurlijke kleuren. Hierdoor kun je alle items uit de webshop mooi met elkaar combineren. Vooral als je dochter een beetje een volwassen slaapkamer wilt, is het verstandig om voor zachte kleurtinten te kiezen. Fel roze en rood wordt vaak net weer iets kinderlijker.

Lees verder onder de advertentie

Bron: LIFETIME