Back to school: bureau accessoires

beeld vtwonen Beeld

Een klas hoger betekent ook meer huiswerk. Vooral als je kind al naar de middelbare school gaat. Een goed gevuld bureau in de kinder- of tienerkamer is onmisbaar. Uiteraard met de hipste bureau accessoires als pennenbakjes, schriften en bureaulamp.

Lees verder onder de advertentie

De leukste pennenbakjes

Vaak ligt het bureau vol met andere prulletjes. Gummen, paperclips, noem maar op. Deze kan je kind mooi kwijt in de vrolijke opbergbakjes. Jongens kunnen hun pennen en prullen kwijt in deze stoere opbergbakken gemaakt van autoband.

Onmisbaar: een bureaulamp

Studeren kan niet zonder een goede lamp. In het duister staren naar rekensommen en Engelse woordjes is niet handig en slecht voor de ogen. Daarom zorg je dat er een hippe bureaulamp op het bureau staat. Zoals deze chromen retro tafellamp van Lampenvanlil. Ze verkopen de lamp in meerdere uitvoeringen. Voor nog meer verkoopadressen van leuke lampjes lees je het artikel Bureaulamp voor de kinderkamer.

Boeken en schriften

Leuke schrijfboekje, schriften en notitieblokken vind je bij PsIkhouvanjou. Ze hebben een groot assortiment met papierwaren met de mooiste illustraties. Dat maakt er in schrijven natuurlijk nog leuker. Wil je liever goedkopere schrijfwaren? Bekijk dan regelmatig de collectie in de winkels van de Action en de Tiger.dk. Daar verkopen ze hele leuke en originele schriften en boeken voor maar een paar euro.

Lees verder onder de advertentie

Prikbord boven het bureau

Ter decoratie maar ook met een praktisch oogpunt, hang je boven het bureau een prikbord. Niet zo’n simpele van kurk, nee een hele gave van sloophout, gekleurd vilt of met een barokke lijst. Allerlei gave prikborden zijn verzameld in het artikel Prikbord voor de kinderkamer.

Beeld: Buiten de lijntjes