En de winnaar van de Summer Style Quiz 2021 is…

Met de Summer Style Quiz is voor vtwonen de zomer officieel gestart. We hopen dat je met een quiz vol zomerse wooncontent en de nieuwe styling tool ook de zomer in de bol hebt. Bedankt voor alle enthousiaste deelnames. Zoals altijd kan er maar één winnaar zijn. Dit keer is dat: Olivia uit Lent. Gefeliciteerd! We hopen dat je jouw moodboard t.w.v. € 7.500,- goed kunt gebruiken.

Een zomerse touch

Onze winnares Olivia had alle vragen van de quiz goed én had een fijn zomers moodboard samengesteld. Nicolette Fox: ‘Ik vond het opvallend dat ze geen grote meubels heeft gekozen, maar zich vooral voor zonnige accessoires is gegaan. Daaraan leid ik af dat haar basis goed is en dat ze met deze accessoires overal in huis een beetje zomer wil toevoegen.’

Reactie

‘Ongelofelijk! Ik had niet gedacht dat ik zou winnen’, reageerde Olivia toen Nicolette haar belde. ‘Wat komt dat goed uit in zo’n moeilijke en onzekere periode!’ Olivia heeft, net als vele anderen, een pittige tijd achter de rug. Als operazangeres heeft ze tijdenlang niet kunnen werken en heeft haar toekomst op losse schroeven gestaan. Op het moment dat ze de quiz maakte was ze gelukkig wel weer aan het repeteren. Na een repetitie is ze als de wiedeweerga naar haar hotelkamer geracet om de quiz te maken. ‘Om 23:50 heb ik mijn antwoorden en moodboard ingestuurd. Nét op tijd, 10 minuten voor het sluiten van de quiz.’

‘Door thuiszijn kwam ik erachter hoe belangrijk sfeer is’

Op het moment woont Olivia met haar gezin in een omgebouwd oud weeshuis in Zürich, waarin ook de school van haar kinderen is gevestigd. Olivia: ‘Normaal gesproken reis ik veel voor mijn werk, maar dat lag afgelopen jaar stil. Door het vele thuiszijn kwam ik erachter hoe belangrijk het is om thuis een goede sfeer te creëren.’ Nicolettes onderbuikgevoel was correct: de basis van Olivia’s huis is goed en met de gewonnen accessoires en kleine meubels wil ze sfeer en gezelligheid in huis brengen. Haar moeder woont nog in Lent, dus zij zal de items voor Olivia in ontvangst nemen en de hele bliksemse boel naar Zürich verschepen.

Bedankt deelnemers

Tegen alle Summer Style Quiz deelnemers willen we graag zeggen: bedankt! We hebben genoten van alle mooie moodboards en het enthousiasme waarmee jullie de site hebben afgespeurd naar antwoorden. Als dank hebben we een kleinigheidje voor jullie. Houd je mail in de gaten voor een leuke kortingscode.

nog meer: Summer Style Quiz