Styling: zo combineer je de brocante deur

beeld vtwonen Beeld

Heb je in de schuur of op zolder nog ergens oude deuren staan? Haal ze dan tevoorschijn, want je kunt er perfect een brocante interieur mee stylen. Lees snel verder voor enkele stylingtips met de brocante deur en ga direct aan de slag!

Lees verder onder de advertentie

Brocante louvredeuren

Brocante louvredeuren zijn veelal gemaakt van hout, geschilderd in een lichte kleur en kenmerken zich door hun verweerde uitstraling. Je ziet ze meestal terug in de woonkamer, maar ook in de slaapkamer kun je deze deuren stylen. In de woonkamer staan ze mooi tegen de muur, in de slaapkamer laat je ze nog beter uitkomen door ze te gebruiken als hoofdbord achter het bed. Geen brocante deur beschikbaar, wel behoefte aan een hoofdbord? In dit artikel leggen we uit hoe je eenvoudig zelf een hoofdbord maakt.

Brocante deur van Rootsmann

De webshop Rootsmann heeft een aantal vintage deuren in de collectie. Uiteraard voorzien van de kenmerkende verweerde look. Door de sierlijke details passen deze deuren perfect in het brocante interieur. Zet twee deuren naast elkaar, zodat deze woonaccessoires dé blikvangers van de ruimte worden.

Brocante deurstickers

De brocante louvredeuren die hier boven zijn beschreven, zijn puur ter decoratie. Wil je echter brocante deuren die ook functioneel zijn, dan kun je bepaalde deuren in huis vervangen. Te veel gedoe? Kies dan voor brocante deurstickers. Deze plak je eenvoudig op de bestaande deuren, met als resultaat direct een andere sfeer in de ruimte. Wat denk je bijvoorbeeld van deze deursticker uit de vtwonen shop?

Lees verder onder de advertentie

Shop de stijl