Slaapkamer combineren (met werken, badderen, lezen…)

Kastombouw,- en trap, gebreide sokken (). Grijs linnen dekbedovertrek van la Fabbrica del Lino (). Mintgroene kussens in canvas en linnen, stoel Happy (). ,  in set van 5 (vtwonen.nl). Grijze linnen kussens 60×60 cm per stuk (). Gebreide wollen sprei, sea scrub en badolie (). Lamp, hand (). Donkerblauw bakje, keramieken beker, koperen beker (). Sjaal (Jan). Bad Vasche van Sign (). Witte handdoek (). Metalen kruk (). Dekbed Mysa 220×240 cm en hoofdkussens Gosa Raps (). Afbeelding op karton geprint (). Muurverf Castle Gray van Farrow & Ball , lakverf kast Light Blue van Farrow & Ball 0,75 liter (). Boeken en vaasje privébezit. Beeld

Voorbij is de tijd dat we alleen maar onder zeil gingen in de slaapkamer. We houden er nu een heel dubbelleven op na. Wat is het toch een fijne plek om lekker na te doezelen én om uitgebreid te ontbijten, wat te lezen, nog even rustig te werken of zelfs te badderen. Zo kun je de slaapkamer sfeervol combineren.

Lees verder onder de advertentie

Slapen + badderen

Om verliefd op te worden; je eigen luxe wellness-hotelkamer thuis, met bed en bad in één ruimte. De slimme kastenwand is om het bed gebouwd en verdeelt de slaapkamer in twee ruimtes. Dubbel fijn: het hoofdeind in het nisje zorgt voor een extra intiem gevoel en met deze kast heb je volop opbergruimte. Lekker rustgevend ook, met dat vergrijsde blauw van de kast in combinatie met de zachtgroene muur. Zo kun je in een slaapkamer badderen en slapen combineren.

beeld vtwonen Beeld

Slapen + opbergen

De vormgeving alleen al maakt deze slaapkamer tot een bijzondere ruimte. Het serene witte podium krijgt een extra zacht karakter door de styling met poederroze tinten. En alle bakken met zomerkleren en -schoenen en meer van dat soort ‘dit hebben we voorlopig niet nodig’-spullen verdwijnen achter de deurtjes in de ruimte eronder.

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

Slapen + werken

Achter het bed is een room divider gemaakt die nog een dubbelfunctie heeft ook. Aan een kant heeft ie een kast met ingebouwd bureau. De ideale werkplek als je geen aparte werkkamer hebt, maar wel een ruime slaapkamer. Alle muren zijn vergrijsd mintgroen geschilderd; een mooi rustige basis om slapen en werken in de slaapkamer te combineren.

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

Slapen + zitten

’s Morgens nog even lekker soezen en je ontbijt standby zetten, ’s avonds een uurtje voordat je je bed in duikt alvast écht tot rust komen met een boek in je luie stoel. Da’s wat je noemt een win-winsituatie. Om de ruimte helemaal eigen te maken, kun je op de bank met hoge rugleuning die aan het bed vast zit een persoonlijke verzameling kwijt van je mooiste foto’s en kaarten.

Shoppen voor de slaapkamer…