Keep it simple: eenvoud, licht en rust in huis

Buiten de deur krijg je al genoeg impulsen, daarom is rust in huis heel belangrijk. Eenvoudige vormen, zachte naturellen, aaibare materialen, dat is de basis van een huis waarin je weer helemaal op adem komt.

Rust in huis door comfortzone

Een zetel, een fauteuil, een tapijt, een lamp en een paar bijzetters, meer heb je niet nodig voor rust in huis. Simpel, maar mooi, doordat alles naturel is gestoffeerd. Aaibare accenten van hoogpolig materiaal maken van je living een comfortzone. Een paar mooie accessoires in hetzelfde kleurschema maken het af.

keep it simple styling
Bank Cube (vtwonen.nl), stoel met zwart ijzeren frame, tafel van Norell, juten vloerkleed van Aai made with love, muurlamp van It’s About RoMi, wandkleed, licht- en letterbak, schapenvachten, ananas van keramiek, wissellijst, ansichtkaart Merci, boeken (Loft). Theepot en kopje van cementzandsteen van ontwerper Frédérick Gautier (Serax). Poef van Madam Stoltz, wollen kussen van Madam Stoltz (www.deens.nl).

Meer rust in huis door een met de natuur te zijn

Een galerij met beelden uit de natuur, allemaal in dezelfde natuurlijke tinten, zorgt voor meer rust in huis. Geen verdere poespas, hier kun je echt bijkomen van de hectiek van alledag.

simple styling lijsten voor rust in huis
Op de muur krijtverf, posters in frame van My Deer Art Shop, plaid, kussen, kleed van geweven leer (Loft). Veldbed met canvas zitting (Toposworkshop).

Shop in de stijl:

Chic & clean

Eenvoudig, mooi én heel praktisch, een kookeiland bekleed met witte hoogglans tegels. De ingebouwde kookpitten geven hem een industrieel tintje. Alsof je je eigen restaurantkeuken hebt, maar dan wel met meer rust in huis.

simple wit styling voor meer rust in huis
Grijze krijtverf op de muur, lampen van Paris au Mois d’Août, servies, papieren zak, tas van canvas, dienbladen (Loft). Barkruk met leuning van Menu, barkruk Malibu van La Forma (vtwonen.nl). Pan Abct, los handvat (Do’s). Industriële pitten (Pitt Cooking). Houten bestek (Dille & Kamille). Espressoapparaat privébezit.

Luchtig

De eenvoud zit ’m hier vooral in de ranke poten en luchtige zitelementen. De open stellingkast en de lichtgrijze muur versterken de luchtigheid. De uit de kluiten gewassen lamp maakt het net wat spannender.

simple wit styling eethoek
Op de muur krijtverf, lamp Large Bell van Normann Copenhagen, stoel van draadstaal, bankje, rieten manden, kleine mand, houten kommen (Loft). Tafelblad bekleed met doek (Combitex). Schragen, stoel met houten zitting van Studio Simple (Serax). Servies, papieren opbergzakken en stellingkast A La Carte p.o.a. (Transvorm). Linnen laken (House in Style). Pan en losse klem van KnIndustrie (Do’s). Porseleinen lepels (Serax).

Meer van deze productie zie je in vtwonen 04-2017.

Enthousiast geworden over de interieur-items? Je vindt ze in de vtwonen shop.

nog meer: styling