Rotan webbing: een verborgen schat op de rommelmarkt

beeld vtwonen Beeld

Rotan werd tot voor kort nog gewoon voorbij gewandeld op de rommelmarkt, maar is nu helemaal terug van weggeweest. En dat hoeft niet te verbazen, want natuurlijke materialen doen het erg goed in heel wat verschillende woonstijlen. Lampen, stoelen, tafels, manden… Je kan het zo gek niet bedenken of het bestaat in een rotan uitvoering. Duurzaam én ideaal om je interieur een trendy update te geven.

Lees verder onder de advertentie

Rimboe rocks

Rotan webbing wordt gemaakt van de rotanpalm, dat vooral terug te vinden is in tropische regenwouden. Dankzij dit materiaal waan jij je in de rimboe bij je thuis. Combineer je rotanmeubels met kussens of wollen matten. Dat maakt niet alleen het geheel wat zachter, het ligt ook gewoon beter. Mag het nog net iets exotischer? Combineer het materiaal dan met items in dierenprint. Jungle feelings gegarandeerd en je hoeft er zelfs het vliegtuig niet voor te nemen!

beeld vtwonen Beeld

Out-of-the-box

Wil je graag een uniek statement item, maar weet je niet goed wat? Tover die ene opbergmand dan om tot bloempot. Met een combinatie van natuurlijk materiaal en planten zit je altijd goed. Een rotan lampenkap boven je bed of naast de zetel brengt trouwens gezelligheid. Het licht dat tussen de rotan webbing uitkomt, schept een speciale sfeer. En voor wie het nog iets gekker mag: rotan webbing wordt tegenwoordig ook vaak in meubelstukken verwerkt. Een echte eyecatcher als je’t ons vraagt!

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

Binnenstebuiten

Rotan kent heel wat voordelen. Zo heeft het niet alleen een natuurlijke uitstraling, het is ook erg functioneel. Je kan het binnen én buiten gebruiken. Met de rotan hangstoel maak je je terras instaproof in één, twee, drie. En het leuke is dat je al deze items kan terugvinden in onze webshop, verkrijgbaar in meerdere kleuren. Ga jij al shoppen?

Bron: 1. HKLiving | 2. The Sofa Company | 3. vtwonen catalogus voorjaar 2017

Lees verder onder de advertentie