Onze favoriete Scandinavische interieurblogs

beeld vtwonen Beeld

Lees jij graag blogs en ben je fan van de Scandinavische woonstijl? Wij ook! Altijd op zoek naar interieur inspiratie én mooie plaatjes… we kunnen er uren zoet mee zijn. Welke blogs moet je nou echt volgen? Wij delen vandaag onze 5 favoriete Scandinavische interieurblogs!

Lees verder onder de advertentie

Design Lykke

Design Lykke is de blog van Henriette. Ze begon haar blog om haar lezers te inspireren en om creativiteit naar boven te halen. In een korte tijd is haar blog gegroeid tot één van de meest bekende interieurblogs van Noorwegen. En wij zijn ook fan! We genieten het meest van de beelden uit haar eigen huis.

Stylizimo

Ook Nina van Stylizimo komt uit Noorwegen. Ze houdt van decoreren en inspireren. Met haar liefde voor verschillende woonstijlen deelt ze op haar Scandinavische blog hoe je verschillende stijlen kunt combineren én hoe je meer persoonlijkheid kunt geven aan je huis.

Musta ovi

De Finse Maja blogt op Musta ovi. Haar blog staat in het teken van woningbouw, Scandinavisch design en een loft-uitstraling. Haar lichte en strakke foto’s vinden wij heel mooi. Ook zijn we gek op het strakke design van Musta ovi.

Lees verder onder de advertentie

No Home Without You

Ben je gek op DIY en tweedehands? Kijk dan op de Scandinavische interieurblog No Home Without You. Eigenaresse Kaisa deelt haar enthousiasme voor Scandinavische interieurs, DIY-ideeën, tweedehands vondsten en fotografie. En vooral dat laatste zien we terug. Wij zijn fan van haar foto’s!

beeld vtwonen Beeld

Scandinavian Love Song

De laatste van de vijf favoriete Scandinavische interieurblogs is Scandinavian Love Song. De Deense Johanne heeft altijd al een voorliefde gehad voor Scandinavisch interieur en lifestyle. Dit heeft tot gevolg gehad dat ze haar appartement compleet heeft aangepast. Op Scandinavian Love Song deelt ze inspiratie en foto’s van haar eigen huis. Wij lezen graag de wekelijkse update.

Lees verder onder de advertentie

Bron: 1. Design Lykke | 2. Scandinavian Love Song