Interieuradvies nodig? Met deze tips & tests vind je je eigen stijl

Metalen vloerlamp Woody, 28x43x160 cm (lxbxh), exclusief lichtbron € 149,-. Vloerkleed Abstract in crème, 160×230 cm € 199,-. (vtwonen.nl)M.m.v. couleurlocale.eu (salontafel, vaas), vtwonen.nl (fauteuil Desert van Ferm Living). Overig privébezit.  Beeld

Iedereen kan een kamer indelen en stylen, maar soms heb je gewoon een beetje hulp, lef en een duwtje in de juiste richting nodig. vtwonen helpt je graag bij het vinden van je woonstijl en de vertaling hiervan naar je huis. Hoe pik je uit al die informatie en inspiratie het interieuradvies dat bij je past?

Lees verder onder de advertentie

Indelen

Ga je verhuizen, verbouwen of ben je uitgekeken op de indeling van de woon- of slaapkamer? Alle indeeltips voor verschillende ruimtes vind je op onze website handig terug bij vtverbouwen. Van badkamer tot keuken en van woonkamer tot zolder. Je leest er ook meer over het maken van een plattegrond, op papier of online.

Behoefte aan informatie op papier in plaats van online? Veel praktische informatie over en voorbeelden van duurzaam verbouwen en extra vierkante meters aan je huis toevoegen, vind je ook in de nieuwste nummers van vtverbouwen. Je kunt deze specials hier bestellen en je betaalt geen verzendkosten.

Kleur- en stylingadvies

Indeling naar je zin? Check! De volgende stap is het uitzoeken van kleuren en natuurlijk het stylen van je huis. Denk je nu: hoe dan? Doe dan de woonstijlen-test. Daarin doorloop je aan de hand van foto’s een aantal vragen waardoor je er eindelijk achterkomt of basic, industrieel, vintage of een van de andere zeven interieurstijlen het best bij je past. Deze uitslag geeft richting aan de kleuren, materialen en meubels die bij deze stijl en dus bij jou horen.

Lees verder onder de advertentie

DOE OOK
De woontest: welke (basis)kleurtype ben jij?

beeld vtwonen Beeld

vtwonen college: iedereen een droomhuis

vtwonen college is de allerleukste school van Nederland! Je leert er alles over indelen, kleuren en materialen kiezen en hoe je een lichtplan maakt. Met als resultaat een compleet interieurplan waarmee je van je huis je ultieme droomhuis maakt.

Lees verder onder de advertentie

De online cursus duurt acht weken en aan de hand van theorie, video’s en oefeningen leer je van onze vtwonen stylisten alle kneepjes van het vak. Meer informatie en aanmelden

Interieuradvies van vtwonen stylisten

Op de vtwonen redactie krijgen we dagelijks de vraag of onze stylisten ook bij je thuis kunnen langskomen voor persoonlijk interieuradvies. We moeten je helaas teleurstellen: onze stylisten zijn door hun volle agenda’s hiervoor niet in te huren. Waar je Fietje, Marianne en Liza wel live kunt spreken en om advies kunt vragen, is tijdens de online sessies van vtwonen college.

Bron: Beeld 1: vtwonen 11-2021 | styling Marlies Does | fotografie Bart Brussee | productie Tanja Saarberg

Lees verder onder de advertentie