In 5 stappen een bohemien interieur

beeld vtwonen Beeld

Ben je dol op het combineren van verschillende kleuren en prints, en is een naturel interieur niet voor jou weggelegd? Dan voel jij je waarschijnlijk helemaal thuis in een bohemien interieur. Veel kleur, natuurlijke materialen en items met een verhaal. Volg deze 5 stappen et voilá, je huis is helemaal bohemien.

Lees verder onder de advertentie

1. Bohemien interieur: kleuren en prints

Veel kleur en vrolijke prints; daarmee zet je de eerste stap naar een bohemien interieur. Niks is te gek. Mix en match met verschillende kleuren en prints voor een interieur waar je blij van wordt.

2. Opvallend tapijt in bohemien interieur

Een opvallend tapijt geeft net die bohemien twist aan je interieur, ook al is de basis vrij naturel. Een tapijt is niet alleen geschikt voor de vloer, maar ook voor de muur. Zo maak je van dat bijzondere tapijt een echte eyecatcher.

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

Shop in de stijl:

3. Loungen in de hangmat

In dit type interieur mag een loungeplekje voor jezelf niet ontbreken. En hoe kan dat beter dan in een hangstoel of een hangmat? Hang hem op, leg er een paar tijdschriften naast en geniet van je bohemien huis of tuin.

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

4. Items met een verhaal

Ieder item heeft zijn eigen verhaal. Hij is op een speciale plek gekocht, of je hebt hem gekregen van een bijzonder persoon. Geef je persoonlijke items de hoofdrol en presenteer ze bijvoorbeeld in een vitrinekast. Deze kun je ook gemakkelijk zelf maken!

beeld vtwonen Beeld

5. Groen, groener groenst

Planten en bloemen zijn onmisbaar voor een dergelijk interieur. Cactussen, wilde palmplanten en gekleurde bloemen. Hoe meer, hoe beter. Zin om te shoppen? Bekijk hier ons aanbod.

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld