Het hele jaar kerst: deze versiering laat je gewoon hangen

beeld vtwonen Beeld

Lichtjes, sterren, kransen en extra veel kaarsen… waarom zouden we alle versieringen die de weken rond kerst zo sfeervol maken na de feestdagen weer terug in een doos stoppen?

Lees verder onder de advertentie

Lichtsnoeren

Boven de tafel, bij je bed, aan de muur of in de kast: een lichtsnoer kan echt overal. Verhuis je lichtsnoer dus van de kerstboom naar een plek in huis die wel wat extra sfeer kan gebruiken. Is je jaarlijkse gevecht met in elkaar geknoopte kerstlichtjes ook meteen verleden tijd.

Bekijk hier de mooiste lichtsnoeren.

Kransen

Kerstkransen zijn er in allerlei soorten en maten. Van een traditionele krans met dennentakken tot een sobere ijzeren ring met eucalyptus. Voor veel kerstkransen geldt dat ze er ook na de feestdagen nog piekfijn uitzien en opgedroogd alleen maar nóg mooier worden. Haal de versieringen zoals kerstballen er eventueel uit en laat de krans na kerst nog lekker even hangen.

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld

Sterren

Sterren zijn natuurlijk het symbool voor kerstmis, omdat de ster een belangrijke rol speelt in het kerstverhaal en de geboorte van Jezus. Maar niemand die er wat van zegt als jij de mooiste sterren laat hangen, staan of stylet met andere accessoires. Een ster heeft ook vaak iets liefs en daarom zie je ze ook vaak terugkomen in een babykamer met een subtiel lichtje.

En dit mag natuurlijk ook blijven

In heel wat huizen wordt het mooiste servies en bestek alleen met Kerstmis uit de kast gehaald. Zonde toch? Maak van elke dag een feestdag en eet ook je doordeweekse hutsepot van je chicste bord. Zo smaakt alles ook net even wat lekkerder.

Shoppen in stijl…

Lees verder onder de advertentie

Bron: beeld 1: styling Marlies Does, fotografie Bart Brussee | beeld 2: vtwonen huiscollectie, styling Marlies Does, fotografie Sven Benjamins