Onze favoriete Zweedse interieurblogs

We zijn al aan het aftellen… 2 en 3 februari zijn we in Stockholm voor Meet the Blogger. Dit is een internationaal evenement voor interieur- en lifestylebloggers. De vorige editie was in Amsterdam, deze keer komen we samen in Zweden. Niet zo gek natuurlijk, veel interieur inspiratie komt uit Scandinavië, net als talrijke populaire blogs. Zien? Hier volgen 3 van onze favoriete Zweedse interieurblogs of…vår favorit Svenska designbloggar!


trendenser frida ramstedt interieurblogs

frida ramstedt_ paper_craft_low_res

emmas designblogg mantoue famille longheu

POSTER-UTAN-RING-6-12

Favoriete interieurblogs

Frida van Trendenser.se is een oude bekende. Zij sprak tijdens de vorige editie van Meet the blogger: ‘Find your passion! Een succesvolle blog is gebaseerd op een onderwerp dat bij je past en waar je met enthousiasme over kunt vertellen en schrijven. Als je wil weten waar je hart ligt, kijk dan waar je gedachten zijn wanneer je afdwaalt.’

Ook Emmas designblogg mag niet ontbreken in deze lijst. Begonnen in 2005 en inmiddels is het de best bezochte Scandinavische designblog. Naast blogger, werkt Emma als freelance schrijver en interieur stilist. Hier vind je de mooiste foto’s en stylingproducties, allemaal in Scandinavische stijl.

Een recente ontdekking is Design & Splendours, een blog van Annika Gehöör. Zij blogde de afgelopen maanden vanuit Hong Kong, waar ze lessen volgde op het gebied van interieur ontwerp, fotografie en design. Zo ontwikkelde ze tijdens haar typografieles onderstaande poster, gebaseerd op de 45 Phaistos symbolen. Mooi!

De smaak te pakken? De komende weken delen we nog meer favoriete Scandinavische interieurblogs!

Bron: 1. Foto door Frida Ramstedt | 2. DIY door Frida Ramstedt | 3. Milk Magazine door Gianni Basso | 4. Poster door Annika Gehöör

nog meer: styling