Digitaal Fotobehang, nét echt

Omdat we nu eenmaal niet allemaal in huizen vol karakter wonen: upgrade een kale muur met digitaal fotobehang. Schreeuwt jouw saaie muur ook om een statement? We zetten onze 5 favoriete prints voor je op een rij.fotobehangBehang gemaakt van persoonlijke foto, geprint bij Hema

laadjesbehangBehang In Mind van Wall & Decò

behang uit het rijksmuseumFoto van Rijksmuseum, geprint bij BN Wallcoverings

Behang FactoryFactory behang van vtwonen

woonkamer naturelCollectie Wallpower Rhythm ‘Broad Boards’ van Eijffinger

XL-statement

Wij zijn gek op opvallende en unieke muren. Zeker als je deze in een handomdraai op de muur aanbrengt. Voor een stoere, industriële muur hoef je niet meer in een uniek fabriekspand te wonen. Het Factory behang geeft ieder huis een industriële boost. Een schilderij van Rembrandt altijd een droom geweest? Je haalt een museumstuk met gemak in XL-formaat in huis. Fotobehang is ook dé manier om waardevolle herinneringen levensgroot af te beelden.

Stempelen

Hou je van anders dan anders en durf je een uitdaging aan te gaan? Met twee creatieve rechterhanden én een stempel kun je zelfs je eigen behang maken. Kijk ook nog eens naar de afleveringen van Weer verliefd op je huis terug. In de verschillende seizoenen kwam het mooiste en meest unieke behang voorbij.

nog meer: styling