De mooiste ontbijttafel voor kerst

beeld vtwonen Beeld

Heerlijke gerechtjes, goed gezelschap en een mooie tafel. Dat zijn de ingrediënten voor een geslaagde kerstbrunch. Wij geven je inspiratie met deze prachtige ontbijttafel. Voeten onder schuiven en aanvallen!

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld

Muurverf Kleuren van Nu lak zijdeglans zachtroze (KARWEI), tafelkleed 140 x 240cm en jutetouw 25m (HEMA). Bruine stoelen (tweedehands), crème/natuur-kleurige kan, bakjes in natuurkleuren, kaarsen in crèmekleur (privébezit).Wit bestek: mes, lepel en vork (HEMA). Vissenmesje (privébezit).

Lees verder onder de advertentie

Kerst op tafel

Het beige katoenen tafelkleed voor deze fijne kersttafeldekking is prachtig neutraal. Perfect om daarna met gekleurd servies aan de slag te gaan. Een palet van grijs-, groen- en blauwtinten past heel goed bij elkaar en vormt een samenhangend geheel. Wat groen, zoals enkele takken van een dennenboom, geeft het plaatje een natuurlijker resultaat. Steek hier en daar een kaarsje aan om het extra gezellig te maken.

beeld vtwonen Beeld

Brunchtoppers

Deze mooie tafel doet ons alvast veel zin krijgen om zelf aan de slag te gaan in de keuken. Kiezen tussen zoet of hartig hoeft niet: je zet het gewoon allebei op tafel! Zin om de brioche met kaneel op de foto hierboven zelf te maken? Ontdek het recept ervan (en nog vele anderen) op Libelle Lekker.

Lees verder onder de advertentie

Fotografie tafel Stan Koolen | Styling tafel Liza Wassenaar