De best bekeken stylingvideo’s van 2021

Je kunt nog zulke mooie meubels en accessoires hebben, als de styling ervan niet klopt, geniet je er toch een stuk minder van. Gelukkig deelde vtwonen-stylist Marianne afgelopen jaar de fijne kneepjes van het stylingvak in een serie video’s, zodat je ze meteen thuis kunt toepassen. De best bekeken stylingvideo’s van 2021 op een rij.

vt tv | stylingtips van marianne groen in huis kamerplanten op de tafel met een groene fluwelen stoel

Zo wordt jouw plantencollectie geen jungle

Van kamerplanten heb je er nooit genoeg, maar hoe zorg je ervoor dat het geen onbegaanbare jungle wordt in huis? Marianne laat in onderstaande video – met stip op 1! – zien hoe je door de bladeren de plant weer ziet.

Wandplank stylen

De art wall is waarschijnlijk hét stylingwoord van 2021. Zo’n expositie van je favoriete foto’s, prints en schilderijen op de muur maakt je huis heel persoonlijk en sfeervol. Maar wat als je boorangst hebt of niet je hele wand wilt of kunt volhangen? Dan biedt de wandplank uitkomst! Marianne laat in deze video zien hoe je een wandplank stijlvol kunt stylen.

LEES OOK

Dit zijn de populairste binnenkijkers van 2021

Een stilleven van glas op de vensterbank

Er werd in 2021 veel gezocht naar tips voor het stylen van de vensterbank. De video waarin Marianne liet zien hoe je glazen vazen voor het raam mooi naar voren laat komen, was dan ook een van de best bekeken stylingvideo’s van het afgelopen jaar. Zo kun je glas stylen op de vensterbank:

Warmte op het aanrecht

Een keuken is vaak vooral een praktische ruimte, maar volgens Marianne mag het allemaal een stuk gezelliger. In deze stylingvideo laat ze aan de hand van een paar simpele tips zien hoe je meer warmte aanbrengt in de keuken.

LEES OOK
Dit zijn de beste tuintips van het afgelopen jaar

Kleur geven aan een grijze bank

De grijze bank is misschien wel het populairste meubel in ons land. Maar bij grijs ligt al snel de saaiheid op de loer, daarom laat Marianne in deze stylingvideo zien hoe je de grijze bank een kleurrijke opkikker geeft.

nog meer: styling