Een relaxte slaapkamer inrichten doe je zo!

Bombardeer je huis tot comfortzone en begin met de slaapkamer inrichten. De ingrediënten? Men neme een zalig bed, zachte poefs, houten bankjes en een stijlvol kledingrek.

slaapkamer inrichtenslaapkamercollectieslaapkamercollectieslaapkamercollectieslaapkamercollectie

Ja, ik wil een nieuwe slaapkamer inrichten!

Wat zijn, behalve een goed bed, belangrijke basisstukken in je slaapkamer? Een elegante stoel? Check! Een handige kaptafel? Check! Een mooie poef? Check! Een leuk kledingrek? Check! Een stoer nachtkastje? Check! Je vindt ze allemaal in de vtwonen shop.

Goed uitgerust

Een bed krijgt extra uitstraling met een hoofdbord. Behalve een festonsteek of geborduurd hart, kun je ook kiezen voor een gecapitonneerd hoofdbord of één met een patchwork van twee kleuren. Deze hoofdborden zijn bekleed met de stoere stof Stonewash. Op deze foto’s wordt gebruik gemaakt van een stijlvol kleurenpalet: oudroze, lichtgrijs, indigo, grijs, grafiet, legergroen en bruin.

Zacht zitten

Ook praktisch in de slaapkamer: een mooie ronde poef of fijne matraskussens. En niet alleen daar… In de woonkamer heb je er zo een zitplek bij en de matraskussens zijn ook heerlijk om op te luieren in de tuin.

Kledingrek

Maak plaats voor deze handige viervoeter! Hij is namelijk mooi en praktisch tegelijk. Je kleding voor de volgende dag hang je klaar aan dit kledingrek. Gemaakt van massief hout en met een friswitte matte laklaag. Ook handig als kapstok in je hal!

Bron: vtwonen april 2013 | Fotografie Alexander van Berge | Styling Fietje Bruijn

Ben je op zoek naar nog meer inspiratie om bij weg te dromen? Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief!

nog meer: slaapkamer