Onderschuifbed Ikea

Soms kom je in een kinderkamer net even wat ruimte tekort. Bijvoorbeeld om dekens of speelgoed op te bergen of voor een extra slaapplek. Een onderschuifbed of een bedlade kan dan uitkomst bieden. Bij Ikea hebben ze een aantal modellen onderschuifbedden.

opbergen

De Odda serie

Om een extra slaapplek te creëren is onderschuifbed Odda ideaal om aan te schaffen. Dit onderbed past onder alle Odda modellen. Door de uitgefreesde handgrepen en de wieltjes onder het bed is hij gemakkelijk onder het bed te schuiven en er onder vandaan te halen. Onderschuifbed Odda is inclusief lattenbodem maar exclusief matras en bedtextiel. Ook kun je bij Ikea prima slagen voor matrassen en bedtextiel.

Naast een onderschuifbed Ikea vind je bij Ikea ook een opbergbak in de Odda serie. Deze bak past alleen onder een Odda bedframe met hoofdeinde. Door de bijgevoegde wieltjes is de opbergbak makkelijk te verplaatsen en biedt een perfecte opbergplek voor dekens en/of andere rommel. Daarnaast kun je van de opbergbak een tafel of extra zitplek creëren.

De Hemnes serie

Hemnes is een serie die zich steeds verder uitbreidt bij Ikea. Zo heeft de collectie ook meubels voor de slaapkamer. De Hemnes bedden bezitten een drie-in-één functie. Zo is het bed te gebruiken als bank, een eenpersoonsbed en uit te schuiven tot tweepersoonsbed. Daarnaast heeft het Hemnes bed twee of drie laden waar je de rest van je spullen kan opbergen.

Andere bedopbergers

Spreken de bovenstaande modellen je niet zo aan dan kun je nog een kijkje nemen bij de andere bedopbergers van Ikea. Deze vijf modellen zijn allemaal verschillend van elkaar, maar bieden wel een mogelijkheid tot het ordenen en/of opruimen van je spullen. Deze opbergers zijn ook wat lager in de hoogte waardoor ze ook prima onder doorsnee bedden passen.

Bron: Ikea

nog meer: slaapkamer