Een flexibel kledingrek van steigerbuizen maken

Zo’n flexibel kledingrek is altijd handig. Door de vier zwenkwielen kun je het kledingrek overal heen schuiven. De steigerbuizen van gegalvaniseerde staal zorgen voor een stoere uitstraling.


kledingrek

Kledingrek maken

Je kunt zelf een rek voor je kleding maken van steigerbuizen en verbindingen. Zoek op key clamps als je ze wilt kopen. Wij hebben er een gemaakt van een aluminium buis en twee voetplaatjes. Wij hebben gebruik gemaakt van het Kee Klamp buisfittingensysteem via Nijhof, dit systeem is ook online te bestellen. Maak je liever een kledingrek wat zelfstandig kan staan, bekijk dan deze werkbeschrijving. Je kunt ook je kleding aan een ketting hangen. Nog nooit was de muur zo elegant als met zo’n XL sieraad. Kijk bij kledingketting.

Inloopkast maken

Bij vtwonen hebben we een heel leuk zelfmaakplan voor een inloopkast. Je kunt deze inloopkast mét zelfgemaakt kledingrek maken aan de hand van de uitleg. Naar het zelfmaakplan. Kijk voor meer kledingrek ideeën op de Wooninspiratie pagina. Eentje kopen? Dat kan bij Myhomeshopping.nl.

Bron: vtwonen februari 2010 | Fotografie fotolemaire.nl | Styling Cleo Scheulderman

nog meer: slaapkamer