Vrolijk gezicht: onze top 10 wandlampen voor de kinderkamer

Beeld vtwonen Beeld Top 10
Beeld Top 10

Kleine sfeermakers, groots effect. De wandlamp is bijna onmisbaar op de kinderkamer. Hang er één naast het bed als nachtlampje of boven een bureau voor extra sfeer. Kies er meteen één in een leuke vorm, daar fleurt de kamer helemaal van op. Dit is de top 10 wandlampen voor de kinderkamer volgens de redactie.

Lees verder onder de advertentie

Oplichters

Deze vrolijke wandlampen zorgen waar nodig voor licht, zonder in de weg te staan. Ideaal voor bij het (voor)lezen of huiswerk maken. Deze knapperds zijn daarnaast zó vrolijk dat ze kindergezichten gegarandeerd oplichten.

Trends van 2023 voor de kinderkamer

Een lamp in de vorm van een kat, wolk of luchtballon: het past allemaal perfect in een themakamer. Vooral kinderkamers in romantische stijl zijn geliefd. Thema’s als heelal, dieren en bloemen hebben het stijljaar 2023 in hun zak. Met een wandlamp geef je vorm aan deze thema’s. In een kamer met sterrenhemel mag een maanlamp niet ontbreken en een lamp in de vorm van een vogel past bij het dierenthema. Lees hier meer over de kinderkamertrends voor 2023.

Meer leuke kinderlampen shoppen

Het lichtpuntje van je dromen niet gevonden in onze top 10 wandlampen voor de kinderkamer? Bekijk hier nog veel meer exemplaren.

Lees verder onder de advertentie

Bron: vtwonen 02-2023 | productie Corrien Flohil

Lees verder onder de advertentie