Tijdloos en alles behalve saai: een zwarte wandlamp

beeld vtwonen Beeld

Sommige kledingtrends gaan ook op voor ons interieur, het gebruik van de kleur zwart is er daar één van. Omdat zwart een neutrale kleur is – als het al een kleur genoemd mag worden, maar dat is een andere discussie – weet je zeker dat je jaren plezier gaat hebben van je donkergekleurde items. Een zwarte wandlamp is zo’n mooi, tijdloos item. Heb jij ‘m al in huis?

Lees verder onder de advertentie

Alles behalve saai

Dat iets tijdloos is, wil absoluut niet zeggen dat het saai is. Het voordeel van een tijdloos item is namelijk dat je het keer op keer weer kunt inzetten in je interieur. Kiezen voor een zwarte wandlamp is daarom de uitgelezen kans om eens goed te investeren in een item waar je voor altijd – of in ieder geval voor langere tijd – plezier van zult gaan hebben.

LEES OOK
Zwart in je interieur: zo voeg je het toe in jouw huis

De ene zwarte wandlamp is de ander niet

Een andere reden waarom een zwarte wandlamp alles behalve saai is, zijn de vele vormen waarin het item voorkomt. Laten we beginnen met het design. Er zijn talloze wandlampen met een langwerpig (vaak flexibel) armatuur, maar er zijn ook wandlampen die juist dicht bij de muur blijven en een volumineuze vorm hebben. Het ligt er dan ook maar net aan waar jij het licht wilt laten schijnen: weerkaatsend op de muur of van bovenaf de ruimte in.

Lees verder onder de advertentie

Daarnaast kun je een wandlamp voor verschillende doeleinden gebruiken. Met andere woorden: zo’n lamp kan zowel functioneel als sfeervol zijn. Want heb je er wel eens over nagedacht dat wandlampen ook heel goed als nachtlampje kunnen fungeren?

Shop zwarte wandlampen…

Bron: Fotografie Margriet Hoekstra | Styling Marianne Luning | Bodegraven

Lees verder onder de advertentie