Styling: geel in de kinderkamer

Geel is vrolijk, speels en stoer. Deze kleur is dus bij uitstek geschikt om te gebruiken bij de inrichting en styling van de kinderkamer. Ga jij voor een gele muur of kies je liever voor enkel wat gele accessoires? Laat je inspireren en je kunt direct aan de slag met geel in de kinderkamer! 

Geel in de kinderkamer

Wil je eens wat anders dan zachtblauw of lichtroze in de kinderkamer en mag het allemaal wel wat stoerder? Dan is geel een perfect kleur. Met deze kleur maak je de baby- of kinderkamer net zo vrolijk als met roze of blauw, maar dan net even anders. Schilder een muur in mooi okergeel of ga voor een aantal meubelstukken in deze vrolijke kleur. Je zult zien dat het de kinderkamer een heel andere uitstraling geeft.

Gele accessoires voor de kinderkamer

Een gele muur of een aantal gele meubelstukken kunnen behoorlijk bepalend zijn voor de kinderkamer. Ben je wel gek op deze stoere kleur, maar hou je het liever iets rustiger? Kies dan voor accessoires in okergeel. Met een mooi dekbedovertrek, een aantal leuke kussens en een vrolijke vlaggenlijn bereik je ook al een groots effect. Het voordeel hiervan is ook dat je gemakkelijk een ander accentkleur kan toevoegen wanneer je op het geel bent uitgekeken.

Shop geel voor in de kinderkamer

Hanglamp van Lucide, neon wandlamp van A Little Lovely Company, kussen van Stapelgoed, speenketting van Trixie, muziekmobiel van Ferm Living, maanvormige lamp van A Little Lovely Company, tipitent van Trixie, vloerkleed van Brita Sweden, wikkeldoek van Roomblush, hoes voor verschoningskussen van Trixie en meetlat giraffe van Roommate.

Bron beeld: Levis

nog meer: shopping