Styling: 5 ideeën voor de decoratieve ladder

De decoratie ladder is zo’n fijn accessoire dat je steeds weer anders kunt gebruiken. Een echt aanwinst in je interieur dus, want naast praktisch is de ladder ook nog een decoratief. Benieuwd wat je er allemaal mee kunt? Lees dan snel verder voor inspiratie.

Styling: 5 ideeën voor de decoratie ladder

1. Alleen ter decoratie

De ladder hoeft natuurlijk niet altijd praktisch ingezet te worden, maar kan door de vormgeving ook puur decoratief zijn. Een gevalletje less is more. Veel ladders zijn namelijk prachtig zonder versiering, zoals bovenstaande ladder van Moii en de in de breedte uitschuifbare ladder van Umbra.

Styling: 5 ideeën voor de decoratie ladder

2. Keukenhulp

Dat is handig! Met behulp van haken kun je je pannen, theedoeken en andere keukenaccessoires aan de ladder ophangen. Ideaal als je niet veel ruimte hebt in je keukenkastjes, en daarbij is het een leuk gezicht.

Styling: 5 ideeën voor de decoratie ladder

3. Kledingrek

Hoopt jouw kleding zich vaak op in een berg over een stoel? Over de decoratie ladder kun je gedragen kleding uithangen, maar je kunt de ladder ook gebruiken om je mooiste kledingstukken en accessoires in het zicht op te hangen. Zo kun je er ook op het moment dat je het niet draagt van genieten.

Styling: 5 ideeën voor de decoratie ladder

4. Handdoek ladder

Er ooit aan gedacht een decoratie ladder in de badkamer te zetten? Deze is namelijk ideaal om (gebruikte) handdoeken overheen te hangen. Heb je een ladder met bredere treden dan kun je er ook zeepjes, accessoires en bakjes voor verzorgingsproducten op plaatsen.

5. Hangrek

Aan de sporten kun je natuurlijk van alles ophangen. Zoals plaids, vachtjes, tijdschriften, boeken, memoborden en planten. En het fijne is, je kunt het dagelijks afwisselen. Dus heb je dat tijdschrift uit? Dan kan het elders in huis opgeborgen worden.

nog meer: shopping