Sit down & relax: dit zijn de mooiste interieurboeken

beeld vtwonen Beeld

Jaloers? Neuh.. Al hebben de huizen in deze interieurboeken wel een nogal hoog dit-wil-ook gehalte. Dus of je na het lezen nog steeds relaxed onderuit hangt of ineens met een verfkwast in je handen staat, dat kunnen we moeilijk voorspellen.

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

Keukenplannen

De keuken is in veel gevallen het hart van het huis. De plek waar iedereen samenkomt en waar niet alleen wordt gegeten, maar ook lief en leed wordt gedeeld. Kitchen living laat de meest inspirerende keukens zien, van Tokio tot London en van budget tot chef-waardig.

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

Kleurexplosie

Ook niet bang voor kleur? Dan is Who’s afraid of pink, orange & green jouw boek. Van colourblocking en fifties pastel tot een obsessie voor blauw: elke huiseigenaar in dit boek houdt van een beetje vuurwerk. Deze bonte interieurs laten zien dat kleur zorgt voor warmte, sfeer en persoonlijkheid.

beeld vtwonen Beeld

Must have

De naam verraadt het eigenlijk al: De Interieurbijbel is een must have voor elke interieurliefhebber en iedereen die verbouwplannen heeft. Om het jaar verschijnt er een update en je vindt er dan ook actuele informatie over de nieuwste materialen, duizenden foto’s en handige indeelplannen.

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

Scandinavische sferen

Wanneer je altijd weer valt voor de ingetogenheid van Scandinavische interieurs, dan verdient Nordic Moods een plekje op jouw tafel of boekenkast. Stap voor stap leert de schrijfster je hoe jij die typische Scandinavische stijl thuis kunt toepassen. Met moodboards, licht- en materiaalplannen.

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

Zelf aan de slag

Natuurlijk is ons lijstje van favoriete interieurboeken niet compleet zonder een van onze eigen vtwonen redactie. In Home, the joy of interior styling laten we je aan de hand van bijzondere interieurs de mooiste kleurencombinaties en de invloed van kleur zien. Zo kun je er zelf thuis ook mee aan de slag.

beeld vtwonen Beeld

Groene interieurs

Dat groene interieurs here to stay zijn, bewijst Wonderplants 2 wel. Net als in het eerste boek kun je weer eindeloos wegdromen bij de mooiste urban jungles over de hele wereld. En naast al die inspiratie vind je er ook praktische informatie over de verzorging van bekende kamerplanten in terug.

Lees verder onder de advertentie

Bron: beeld 1: vtwonen 08-2020 | Fotografie Jeroen van der Spek | Styling Cleo Scheulderman | covers boeken: bol.com