Shopgids: wasmanden

beeld vtwonen Beeld

Wasmanden houden de vuile was uit het zicht en zien er als het een beetje mee zit ook nog mooi uit. Rond, rechthoekig, vrolijk, chic of strak, de vuile was wordt weer leuk met een wasmand die past. Benieuwd naar de fijnste exemplaren? En waar je die koopt? Lees dan snel verder!

Lees verder onder de advertentie

Praktisch en stijlvol

Loopt de wasmand vaak over, is hij kapot of vind je hem gewoon niet mooi? Dan is het hoog tijd voor een nieuwe. Hoewel wasmanden in de eerste plaats praktisch moeten zijn, hoef je aan stijl geen concessies te doen. Mooie designs zijn er genoeg. Van sober, strak en modern tot warm, vrolijk en sfeervol. En van rvs tot katoen, kunststof en leer. Wat dacht je van een wasmand van gevlochten vilt? Een katoenen waszak om een houten frame? Of een exemplaar met kleurrijke ruiten? Allemaal even stijlvol!

SHOP WASMANDEN

Tip: één grote of twee kleine

Heb je veel was? Let er dan op dat wasmand groot genoeg is, zoals deze joekel van rvs. Of koop, als je de ruimte hebt, twee of meer exemplaren, zodat je bont, wit en fijn wasgoed meteen kunt scheiden. Dat scheelt weer. Als je verschillende formaten in dezelfde stijl kiest, ziet dat er ook nog bijzonder leuk uit!

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

planten in een wasmand

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

de handigste wasmanden

beeld vtwonen Beeld

kunst van opruimen

Lees verder onder de advertentie

Slimme extra’s

Hoe eenvoudig het ontwerp van een wasmand ook is, er vallen altijd slimme snufjes te bedenken. Zoals kleine ventilatiegaatjes om de vuile was wat te luchten. Of grote handvatten om de wasmand makkelijk mee te nemen als je een rondje slaap-, bad-, kinderkamer en washok doet. Sommige wasmanden hebben een losse doek aan de binnenkant die je eruit kunt halen om af en toe te wassen, zoals dit fraaie exemplaar van wilg, dat doet denken aan een rotanmand. Andere wasmanden veranderen zelfs in een wastás die je om je schouder doet. Handig op vakantie!

BEKIJK ALLE WASMANDEN