Shopgids: kasten

beeld vtwonen Beeld

Kasten zijn onmisbaar in ieder huis. Een opgeruimd huis zorgt tenslotte voor rust en maakt het makkelijk om dingen terug te vinden. Een kast heb je in allerlei soorten en maten. Wil je een nieuwe kast kopen? En ben je benieuwd wat voor soorten kasten er allemaal zijn? Lees dan snel verder.

Lees verder onder de advertentie

Soorten kasten

Een ladekast in de slaapkamer, een dressoir in de woonkamer en een boekenkast op kantoor: in elke kamer kun je wel een kast kwijt. Heb je veel woonaccessoires? Kies dan voor een vitrinekast. Een buffetkast is handig als je op zoek bent naar een kast met veel opbergruimte. Of gebruik een vakkenkast als roomdivider. Er is altijd wel een kast die bij jouw wensen past.

SHOP KASTEN

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

6x alternatief voor nachtkastjes

MEER INSPIRATIE VOOR KASTEN

ONTDEK MEER

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

Lockerkast kinderkamer

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

4 TIPS VOOR HET INDELEN VAN EEN OPEN VAKKENKAST

Kledingkasten

Een kledingkast gebruik je om je kleding netjes en stofvrij op te bergen, maar creëert ook rust in de slaapkamer. Alle kleding, onderbroeken en sokken liggen tenslotte achter gesloten kastdeuren. Wil je liever dat je kleren voor het grijpen liggen? Dan is een kledingrek de ideale oplossing. Puilt je kast uit van de kleding en heb je geen plek meer voor je sokken en ondergoed? Stop deze dan weg in je nachtkastje, dat scheelt troep én ruimte.

SHOP KLEDINGKASTEN

Lees verder onder de advertentie

Kinderkamer

Rondslingerende broeken, verdwaalde sokken en stoffige truien: zodra kinderen iets ouder worden laten ze alles net iets makkelijker slingeren. Een (grote) kast in de kinderkamer is dan ook geen overbodige luxe. Naast kleding kun je er ook andere dingen in opbergen, zoals speelgoed en schoolboeken. Kies bijvoorbeeld voor een lockerkast; deze zijn handig in gebruik en geven de kamer meteen een industriële uitstraling.

KINDERKAMER KASTEN

Servieskasten & tv-meubels

In de woonkamer staan vaak de meeste kasten. Deze hoeven niet alleen handig te zijn, maar kunnen de woonstijl van je woonkamer benadrukken. Heb je bijvoorbeeld een landelijk interieur? Dan is een buffetkast voor je servies een mooie toevoeging. Een metalen vitrinekast geeft een persoonlijke touchaan een industrieel interieur. Met de tv-kast kun je alle kanten op: wil je deze in of uit het zicht? Hoeveel ruimte mag het meubel innemen? En ga je voor vintage of modern?

Lees verder onder de advertentie

SHOP TV-MEUBELS