Shopgids: fotolijst

beeld vtwonen Beeld

Een foto van een speciaal moment en mooie plaatjes verdienen een prominent plekje in een fotolijst. Hang de fotolijst aan de muur, zet het item op de kast of in de vensterbank. Op zoek naar ideeën om de fotolijstjes op een speelse manier op te hangen? En benieuwd waar je de mooiste koopt? Lees snel verder.

Lees verder onder de advertentie

Mix & match met fotolijstjes

Met fotolijsten maak je de wand persoonlijk en creëer je een unieke uitstraling. Welk fotolijstje past bij jouw stijl? In een industrieel interieur kies je voor lijsten van staal en hout en bij een bohemian stijl passen goudkleurige exemplaren. Daarnaast is het mogelijk om je foto’s op andere manieren te etaleren. Combineer foto’s in verschillende groottes en kleuren in een fotoboom, aan een fotowand of op een fotolijstplank.

Inspiratie

Ben je benieuwd naar DIY’s met foto’s en op zoek naar inspiratie om jouw interieur persoonlijk te maken? Doe hieronder ideeën op.

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

budget wonen

MEER WOON- INSPIRATIE

Lees verder onder de advertentie

ONTDEK MEER

beeld vtwonen Beeld

7 woonstijlen

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

vloerkleden trends

Fotowand

Wil je een fotowand maken? Als je je favoriete foto’s hebt geselecteerd, is het tijd om te schuiven. Voordat je begint met het creëren van de fotowand is het slim een plan te hebben voor de compositie. Leg alle fotolijsten op de grond en schuif ermee totdat je de ideale compositie hebt gevonden voor jouw interieur. Maak hier een foto van, zodat je een voorbeeld bij de hand hebt op het moment dat je de lijsten aan de wand bevestigt.

Lees verder onder de advertentie

SHOP FOTOLIJSTEN

Fotolijstplank

Wanneer je veel fotolijsten hebt, het leuk vind om regelmatig van compositie te wisselen en niet teveel gaten in je muur wilt boren, is een fotolijstplank een ideale optie. Op een fotolijstplank zet je diverse staande fotolijsten georganiseerd neer. Kies voor een brede plank om naast de fotolijsten ruimte over te laten voor een plantje of accessoire.

SHOP STAANDE FOTOLIJSTJES

Lees verder onder de advertentie

Fotolijst kopen

Of je nu van strakke lijsten houdt, juist voor krullerig gaat, van natuurlijke materialen houdt of een zwak hebt voor blinkend aluminium… De mooiste lijsten in diverse formaten vind je in de vtwonen shop.

SHOP ZWARTE FOTOLIJSTEN