Een stijlvolle sfeer in huis met een leren zetel

De leren zetel is met een opmars bezig en spot je steeds vaker in woonbladen, op blogs en in interieurs. Logisch, want door de kwaliteit en de lange periode dat hij meegaat is het de ideale zetel voor in de woonkamer. Bovendien kan een leren zetel prima tegen een stootje, de zetel wordt er zelfs mooier van. Tijd dus om een leren zetel te overwegen en alle mogelijkheden op een rij te zetten!
Shop de look: leren banken

Soorten leren zetels

Leren zetels vind je in allerlei soorten, kleuren en maten. Naast gewone zetels zijn er hoekzetels, leren zetelcombinaties, loungebanken en nog veel meer soorten. Er zijn zelfs bijpassende stoelen verkrijgbaar. Samen met een bijpassende meubels en accessoires wordt de leren zetel een fijn meubel in de woonkamer. Zo behoud je een stijlvol en egaal geheel in je interieur.

De leren zetel

De leren zetel ziet er in elk interieur weer anders uit. In het door vtwonen gestylede interieur heeft de leren zetel een stoere en industriële uitstraling door de combinatie met meer items van leer. Tevens wordt er gebruikgemaakt van donkere tinten en rustieke accenten. Wil je het geheel iets minder stoer laten ogen? Combineer de leren zetel dan met warme materialen zoals wol, katoen en hout.

Shop de look

nog meer: shopping