Pick of the week: vintage bioscoopstoelen van Gusj

Wij houden van vintage. En ook met een bioscoopavondje maak je ons blij. Wanneer deze twee voorliefdes met elkaar gecombineerd worden, krijg je ons niet enthousiaster. Mogen we je daarom even voorstellen aan de vintage bioscoopstoelen van Gusj. Wij zijn verliefd! Gemaakt van metaal en daarmee echt een stoere blikvanger. Dat de 3-zits vroeger echt gebruikt werd in de bioscoop maakt ‘m nog leuker!

Vintage bioscoopstoelen van Gusj

Drie bioscoopkaartjes alsjeblieft!

Een film kijken op een bijzonder bankje dat zelf al een filmisch verhaal vertelt, is iets wat we maar al te graag een keer zouden willen doen. Maar dat is niet alles waar je deze bioscoopstoeltjes voor kunt gebruiken. Gebruik de 3-zits als eyecatcher in de woonkamer met daarop een set stoere planten, als eetkamerbank of halbankje om schoenen aan en uit trekken. Rest ons nog één vraag; wie brengt voor nu de popcorn mee?

Ben je trouwens op zoek naar meer unieke, vintage items dan ben je bij het merk Gusj aan het goede adres. Oprichter Joop reist voor Gusj de hele wereld rond op zoek naar unieke exemplaren die ieder voorzien zijn van een eigen verhaal. Maakt ons dan weer enthousiast én hebberig.

Heb je onze vorige pick of the week gemist? Dat waren de ABC waterflessen van Design Letters.

nog meer: shopping