Papieren lampen in je interieur

beeld vtwonen Beeld

Vrolijk je huis op, verras de kinderen en geef die hanglamp een nieuwe look. Met een papieren hanglamp is het nooit saai in huis. Vooral in de kinderkamer zijn ze favoriet.

Lees verder onder de advertentie

Zelf gemaakt of zelf gekocht?

Met papier kan je alle kanten op. Niet alleen is het ideaal om je dagelijkse notities en boodschappen op te schrijven, ook voor meubels en woonaccessoires kun je dit handige materiaal gebruiken. Geen wonder dat papieren hanglampen zowel functioneel als decoratief zijn. Laat je niet alleen beperken door materiaal, maar kies jouw papieren hanglampen in een vrolijke kleur met frisse print.

Ga zelf aan de slag. Leuk voor in de zomer of op een feest! Bekijk hier het stappenplan voor een hanglamp van stroken papier en hier voor een originele papieren lamp.

Voor elke ruimte

De lamp uit papier kan door het hele huis opgehangen worden. In de slaapkamer zorgt de lamp voor veel sfeer en in de woonkamer is hij zowel decoratief als functioneel. In de kinderkamer kun je met papieren lampen of rijstlampen alle kanten op en zelfs in het toilet staat hij prachtig! Papieren hanglampen zijn doorgaans heel betaalbaar, dus met een beperkt budget kun je toch zorgen voor een make-over in je interieur.

Lees verder onder de advertentie

Onze favoriete exemplaren:

beeld vtwonen Beeld

Windlicht van House Doctor, hanglamp van Seletti, Yosemite hanglamp van Good&Mojo, hanglamp van Modern Earth, Moon lamp van Räder, lampion van Return to Sender, hanglamp van Graypants, Bolero hanglamp van Mica Decorations, hanglamp van Seletti en Leodora tafellamp van Lene Bjerre.

Bron beeld: www.studiosnowpuppe.nl

Lees verder onder de advertentie