Met deze stijlvolle gieters is planten water geven een feest

In de tuin, balkon of binnen: planten geven iedere ruimte sfeer. Ze zuiveren de lucht en zijn goed voor je mentale gezondheid. Extra veel reden om je planten goed te verzorgen dus. Met deze stijlvolle gieters in fijne kleuren vergeet je nooit meer de planten water te geven.

Zuidelijke sferen

De jaargetijden kunnen we niet versnellen maar een grijze dag een tropisch tintje geven wel. Hoe? Door een van deze gieters welkom te heten. Hun warme kleuren toveren elke tuin om tot een mediterraan paradijs.

Decoreren met stijlvolle gieters

Niet alleen planten kunnen het interieur sfeer geven, ook een mooie gieter mag gezien worden. Het is zonde om ‘m na het water geven op te bergen, vooral als de planten maar af en toe dorst hebben. Gebruik de gieter daarom als decoratiestuk in huis. Cluster planten en maak een plantenhoek. Zet de gieter erbij, eventueel op een plantentafel of krukje. Dit geeft jouw urban jungle een chique upgrade. Sommige stijlvolle gieters kun je ook als vaas gebruiken voor verse bloemen.

Stralend middelpunt

Als er geen einde lijkt te komen aan de heen-en-weertjes tussen dorstige planten en de kraan kun je er maar beter een feest van maken. Van ingetogen groen tot gewaagd glas en klassiek goud: deze showstoppers tillen tuinieren naar een hoger niveau.

Shop nog meer mooie gieters

Zit jouw droomgieter er nog niet bij? Vind meer stijlvolle gieters in de shop.

nog meer: shopping