Merk in de kijker: KEK Amsterdam

Muurdecoratie, daar worden we blij van. Met de minste moeite kan je al een prachtig resultaat bekomen. Bij KEK Amsterdam kan je terecht voor een collectie vol wanddecoratie, denk aan behang, houten prints, posters en muurstickers. Verre van muurbloempjes, want opvallen doen de prints zeker. Kijk je mee?

Houten print aan de muur

De houten prints van KEK Amsterdam hebben een natuurlijke en karakteristieke uitstraling. Zo zijn de kleur en de kenmerken van het hout door de print heen te zien en is elke print uniek. Of je nu kiest voor een klein of groot gebaar, KEK Amsterdam biedt elk design in vier verschillende formaten.

KEK Amsterdam behang

Een mooi behang aan de muur is altijd een goed idee, of ze nu eerder neutraal of net opvallend is. Voor dat laatste zit je bij KEK Amsterdam alvast goed. Landschappen, bloemenprints, als je wil transformeer je de ruimte zelfs in een jungle. Mag het iets rustiger? Kies dan voor marmerprint, verkrijgbaar in verschillende tinten.

Beestenboel in de kinderkamer

Decoratie in de kinderkamer? Onmisbaar. De vrolijke muurstickers en posters van Nijntje, Fiep Westendorp en Kikker lenen zich hier uitstekend voor. Ook de muurstickers met dieren geven de kinderkamer een speelse touch. Ze zijn er in verschillende formaten. Subtiel of net opvallend: aan jou de keuze.

nog meer: shopping