Merk in de kijker: Cam Cam Copenhagen

Bezig met het (her)inrichten van de babykamer? Dat komt goed uit! Wij zetten Cam Cam Copenhagen graag even in de spotlights. Het merk herken je aan z’n producten in pasteltinten, gemaakt uit zachte materialen en voorzien van fijne prints. Ze zijn bovendien duurzaam en van een uitstekende kwaliteit. Ideaal om de kamer van jouw uk mee op te smukken!

Verschonen in stijl

Pasgeboren baby’s brengen dagelijks uren op het aankleedkussen door. Creëer daarom een comfortabele plek in huis om je kleintje te verschonen. En vergeet ook niet een verschoningsmatje voor onderweg, komt altijd van pas. De exemplaren van Cam Cam Copenhagen mogen in de wasmachine en passen perfect in je luiertas of handtas. Mag niets wijken voor de door jouw uitgekozen babykamerstijl? Geen probleem, alle producten zijn verkrijgbaar in verschillende prints.

Op de babyuitzetlijst

Slapen doen baby’s graag en veel. Babybeddengoed is daarom onmisbaar op de babyuitzetlijst. Denk aan een hoeslaken, laken, deken en hydrofieldoek voor het wiegje. Vooral die hydrofieldoeken zijn handig en gebruik je ook elders in huis of onderweg. Populair is het babynest. Niet voor niets: het ziet er mooi uit en de baby kan erin slapen en verschoond worden. Handig!

Een feest in de babykamer

Of je nu begint met een lege kamer of een bestaande kinderkamer, decoratie is altijd een goed idee. En dat weten ze ook bij Cam Cam Copenhagen: je kan er terecht voor vlaggenlijnen, muziekmobielen en andere decoratie. Tip: hang niet een, maar meerdere muziekmobielen boven de wieg of de box voor een speels effect.

nog meer: shopping