Leuke speelkleden voor in de kinderkamer

beeld vtwonen Beeld

Een speelkleed is lekker zacht en warm, is heel decoratief en ideaal voor je baby of kind om urenlang op te spelen. Daarbij geeft een kleed een kale vloer in de kinderkamer op eenvoudige wijze een leuke uitstraling. Ga je voor een unieke vorm, een apart patroon of het favoriete personage van je kind? Speelkleden zijn er in allerlei soorten en maten, voor binnen en voor buiten!

Lees verder onder de advertentie


Liggen, rollen en kruipen

Voor de allerkleinsten is het belangrijk dat een speelkleed gemaakt is van een zachte en wat dikkere stof. Zo kan jouw kindje zacht liggen, rollen en kruipen. Met een boog vol hangers als rammelaars, een spiegeltje en knuffeltjes met geluidjes boven het kleed is jouw baby wel even zoet. Fijne speelkleden voor baby’s en peuters vind je bij Bloomingville en Franck & Fischer.

Nog lang niet uitgespeeld

Is jouw kind al wat groter? Dan zijn er hele leuke speelkleden die niet alleen bedoeld zijn om óp te spelen, maar ook om méé te spelen! Denk bijvoorbeeld aan een hinkelkleed, een auto speelkleed of een avonturenkleed zoals hierboven. Hierop kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en kunnen zij zelf verzonnen verhalen uitspelen met auto’s, dieren, indianen of ander speelgoed. Die zijn voorlopig nog lang niet uitgespeeld! Tip! De speelkleden van Play & Go zijn ideaal om op te spelen en zien er mooi uit, maar komen erna ook goed van pas. Door het speelgoed op het kleed te leggen en de touwtjes aan te trekken, ontstaat er een handige opbergzak.

Lees verder onder de advertentie

De leukste speelkleden voor in de babykamer en kinderkamer:

beeld vtwonen Beeld


Speelkleed van Sebra, Babymat speelkleed van Franck & Fischer, vloerkleed Mr Fox van Brink en Campman, opbergtas/speelkleed van Play&Go, Speelkleed van Bloomingville, Plus boxkleed van Jollein, speelkleed racebaan van Bloomingville, speelmat van Done by Deer.

Lees verder onder de advertentie