Op zoek naar een last minute cadeau? Met deze 5 ideeën zit je altijd goed

De feestdagen staan voor de deur. Weet je nog steeds niet wat je precies wilt geven of vragen? Met deze 5 originele cadeaus zit je altijd goed. Niet alleen leuk om te geven, maar ook om te krijgen!

cadeau
Cadeau verpakking DIY uit vtwonen 10-2019. Kijk hier hoe je ‘m zelf kan maken.

1. Geurstokjes

Een heerlijke geur die door het hele huis te ruiken is. Wie wordt daar nou niet gelukkig van? Vergeet je favoriete geur er niet bij te schrijven. Nog wat extra’s erbij? Vaak zijn er ook geurkaarsen te verkrijgen met dezelfde geur. Dan heb je meteen een leuke set.

geurstokjes

Geurstokjes van Ted Sparks

2. Kookboek

Ben of ken je een echte keukentijger, dan is het verbreden van je receptenkennis natuurlijk een feest. Maar ook wie niet zo veel met koken heeft profiteert van een kookboek als cadeau. Van simpele tot complexe gerechten, er is voor ieder wat wils. Denk aan de handige boeken van Jamie Oliver of een kookboek vol pastagerechten. Je kunt meteen de keuken in!

kookboek

Pastabijbel van Roberta Pagnier

3. Adventskalender

De adventskalenders vliegen rond deze tijd over de toonbank. Dit maakt het aftellen naar de kerstdagen nog net wat leuker. Of je nou aftelt met chocolade, verzorgingsproducten of kersthangers, het plezier kan niet op.

adventskalender

Adventskalender van dijk natural collections

4. Onderzetters

Nog een leuk idee voor een last-minute sinterklaascadeau zijn onderzetters. Zeker voor de koffie- en theeleuten, maar ook voor de bier- en wijnliefhebbers en alles ertussenin. Onderzetters zijn anno nu niet alleen praktisch, maar ook stylish en chic. Je kunt ze precies afstemmen op je interieurstijl. Ga je bijvoorbeeld liever voor zwarte of voor kleurrijke onderzetters? 

onderzetters

Onderzetters van &k amsterdam

5. Poster

Een kale plek aan de muur? De uitgelezen plek om een mooie poster met lijst op te hangen. Het brengt wat meer gezelligheid in huis. Denk aan een poster met abstracte kunst of een realistische foto. Het kan de missing piece in het interieur zijn.

abstracte posten

Bloomingville poster

LEES OOK

Dé checklist om december relaxed te beginnen

Nog meer cadeau inspiratie…

nog meer: shopping