Kinderklokken voor de kinderkamer

Een gekleurde koekoeksklok, een vrolijke wekker of een kinderklok in de vorm van een dier: met een kinderklok maak je een kinderkamer compleet. Bovendien maakt het de klokkijklessen aan je zoon of dochter een stuk leuker én zijn kinderklokken heel geschikt om ervoor te zorgen dat de kinderen niet al om 6 uur naast je bed staan.

Kinderklok huisje

Hutten bouwen is favoriet bij alle kinderen. Buiten van hout, of binnen van lakens. Die behoefte aan een eigen huisje, kun je ook vertalen naar een kinderklok. Want online vind je kleurrijke kinderklokken in de vorm van een huisje.

Voor jongens en meisjes

Natuurlijk zijn er kinderklokken die geschikt zijn voor alle kinderen, met bijvoorbeeld vrolijke dierenplaatjes. Speciaal voor de jongens zijn er klokken met auto’s of een tractor. Speciaal voor meisjes zijn er klokken met bloemetjes, vlinders en veel roze.

Waar vind je klokken voor kinderen?

Ga je voor een aparte kinderklok? Kijk dan bij het merk NeXtime. Dit merk heeft een collectie leuke en originele klokken voor kinderen. Wil je alle klokken bekijken? Wij hebben hier alle klokken voor je bij elkaar gezet.

Onze favoriete kinderklokken

Calmer wandklok van NeXtime, Cloudy wandklok van NeXtime, Analog klok van Hay, TOC-TOC wandklok van Koziol, wandklok van Invotis en TOC-TOC wandklok van Koziol.

Bron beeld: Bloomingville

nog meer: shopping