Inspiratie voor moederdagcadeaus: Nicolette deelt haar favorieten

Zondag 8 mei worden alle moeders en moederfiguren extra in het zonnetje gezet. Ben je op zoek naar leuke cadeaus om te geven (of juist zelf te krijgen)? Hoofdredacteur Nicolette selecteerde haar favoriete moederdagcadeaus ter inspiratie. Hier wordt elke moeder blij van.

Ontbijt op bed in stijl

Bij Moederdag hoort natuurlijk ontbijt op bed. Wat is nou leuker dan een zelfgerolde croissant serveren op een vrolijk pastelgroen bordje, zoals deze van Hkliving? Schenk een kopje koffie in een bijpassende mok en doe yoghurt met fruit in een vrolijke kom. Hiermee begint de dag meteen goed.

Dubbel plezier

Is jouw moeder het liefst in de keuken te vinden? Geef haar dan een fijn kookboek als geschenk. Bijvoorbeeld deze van de bekende kok Yvette van Boven. Houdt ze meer van bakken? Ga dan voor deze vol zoete recepten. Met een beetje geluk mag jij al die lekkere creaties proeven. Win-win dus!

De ultieme sfeermaker

Met een kaars zit je altijd goed. Helemaal als het zo’n vrolijk exemplaar is. Of kies een lekkere geurkaars waar ze helemaal happy van wordt. Combineer je liever een kandelaar met een paar lange kaarsen als cadeau? Ga dan voor pasteltinten of neonkleuren, dat past helemaal bij het seizoen.

Jarenlang van genieten

Is jouw moeder vooral praktisch ingesteld? Geef dan mooi keukentextiel cadeau. Bijvoorbeeld een duurzaam tafelkleed waar ze nog jarenlang de kerst- en paastafel mee kan dekken. Of geef een mooi paar thee- en keukendoeken. Daar kun je er nooit teveel van hebben.

Uren naar turen

Moeders hebben nooit genoeg foto’s van hun kinderen. Doe daarom een leuke foto van jezelf (of het hele gezin) cadeau. Ook leuk: een foto van járen geleden opnieuw namaken op dezelfde plek, met dezelfde outfit, kapsel en pose. Lijst al dat moois in met een leuke strik eromheen en je hebt een fantastisch cadeau. Nemen de ingelijste foto’s inmiddels het huis over? Doe haar dan een fotoplank cadeau voor aan de wand. Hier kan ze al die mooie kiekjes verzamelen en elke dag bekijken.

Nog meer inspiratie voor moederdagcadeaus

Op zoek naar meer inspiratie voor leuke moederdagcadeaus? Met deze items bezorg je jouw moeder zeker een lach op het gezicht. Liever een zelfgemaakt cadeau? Bekijk dan zeker deze ideeën voor een persoonlijk cadeau dat je speciaal voor haar laat maken.

nog meer: shopping