Glinsterende kerst met gouden kerstboomdecoratie

beeld vtwonen Beeld vtwonen 12-2022 | productie Tanja Saarberg, Isa Hoevens | styling Kim van Rossenberg | fotografie Peggy Janssen
Beeld vtwonen 12-2022 | productie Tanja Saarberg, Isa Hoevens | styling Kim van Rossenberg | fotografie Peggy Janssen

Een gouden croissant of een fles champagne met gouden glitters. Kerstversiering vind je tegenwoordig in alle soorten, kleuren en maten. Hang jij deze kerst de boom vol met gouden kerstballen of wissel je af met culinaire kersthangers? Hoe de kerstboom er ook uit komt te zien: make it a december to remember met gouden kerstboomdecoratie.

Lees verder onder de advertentie

Ronde kerstballen

De klassiekers onder de kerstboomdecoratie: ronde kerstballen. Hoewel je ze in elke kleur kunt verkrijgen, geeft de gouden variant nét wat meer sparkle. Geef je kerstboom een rustieke look met de kerstballen van PTMD of breng kleur in de boom met de vrolijk versierde kerstbal van Goodwill. Voor welke gouden kerstbal je ook gaat, met een ronde kerstbal zit je altijd goed.

Beestachtige kerst

Een kolibrie met glitters of een gouden hond in een kerstmantel. De kerstdecoratie wordt steeds unieker. Geef je trouwe viervoeter of gevleugelde vriend een fijne plek in de boom. Ook leuk: laat iedereen in je familie hun favoriete dier als kersthanger uitkiezen. Zo krijgt de kerstboom een persoonlijke touch.

LEES OOK
Creatieve kerstdecoratie ideeën

Lees verder onder de advertentie

Om van te smullen…

Voor de food lovers onder ons: deze culinaire kerstballen zijn té lekker om te laten liggen. Hoewel de kersthangers lijken op echte lekkernijen, zijn deze toch echt van glas. Een croissant, pretzelof een heerlijke ; kies jouw favoriete versnapering en hang ‘m op in de boom. Cadeautip: geef je vrienden en familie een gouden cadeau tijdens de feestdagen, met een persoonlijke boodschap.

Kerstballenset

Iedere kerstbal los inkopen kan in de papieren lopen, vooral als je een grote kerstboom hebt. Om nog genoeg geld over te houden voor kerstcadeaus én om alle lege plekken op te vullen in de kerstboom, zijn kerstballensets ideaal. Doordat de ballen hetzelfde patroon of dezelfde kleur hebben, creëer je eenheid in de kerstboom. Combineer de sets met hier en daar een unieke losse kerstbal en je hebt een kerstboom waar je U tegen zegt.

LEES OOK
4x woonidee: decoratie met een touch of gold

Lees verder onder de advertentie

Moois voor kerst….

Bron: vtwonen 12-2019 | Styling Cleo Scheulderman | Fotografie Jeroen van der Spek