Glinsterend goud in je interieur

beeld vtwonen Beeld

Bij glinsterend goud denk je waarschijnlijk aan de feestdagen, maar eigenlijk mag je interieur het hele jaar door schitteren. Glinsterend goud is namelijk ideaal om je huis gezellig te maken. Maar waarop moet je letten bij het inrichten?

Lees verder onder de advertentie

Gouden tafellamp

Een glinsterende gouden tafellamp is altijd een goed idee. Kies zo’n tafellamp als blikvanger en combineer met accessoires in rustige kleuren. Wil je iets meer goud? Ga dan voor gouden woonaccessoires die je bij elkaar neerzet. Of ga nog een stapje verder en plaats een gouden meubelstuk in huis. Dosering is echter belangrijk, dus liever te weinig dan te veel goud.

Goud met de feestdagen

Uiteraard mag er met de feestdagen meer uitgepakt worden. Kies je in andere seizoenen voor wat minder goud, dan mag je in de winter best wat extra goud toevoegen. Met name de eettafel en de vensterbank zijn perfect om uitgebreid versierd te worden. Waarmee? Kandelaars, theelichthouders, lantaarns en andere decoratie maken het altijd gezellig in huis.

Onze favorieten in glinsterend goud

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

Wandkast van Nordal, wandklok van House Doctor, kaarsenstandaard van Menu, ornament ananas van Pols Potten, Grid memobord van pt,, kruk van Pols Potten, fauteuil van Pols Potten, tafellamp van Bloomingville en trolley van Riverdale.

Bron: vtwonen 07-2016 | Fotografie Tjitske van leeuwen | Styling Marianne Luning