Dit zijn de zes best verkochte kandelaren

beeld vtwonen Beeld

Kandelaren zijn hot! En zéker met de feestdagen in het verschiet, mogen ze niet ontbreken op de feesttafel. Kun je niet kiezen in het grote aanbod? Wij verzamelden de zes meest verkochte kandelaren van afgelopen jaar.

Lees verder onder de advertentie

Kandelaren trend

Wat opvalt in de kandelaren trend, is dat eigenlijk alles kan en mag. Van grote zwarte blokken tot elegante gouden exemplaren. Toch is er een eigenschap die alle meest verkochte kandelaren gemeen hebben: het klassieke model heeft plaatsgemaakt voor stoere kaarsenhouders met dito kaarsen.

Statig

In zijn eentje is het net een trofee. Als je er drie naast elkaar zet, heb je een tijdloos trio. Deze statige kandelaar uit de vtwonen collectie is er in een uitvoering van 16 cm, 20cm, 25,5 cm en 30cm hoog. Leuk om jouw feesttafel te versieren met kandelaren van verschillende hoogtes.

Lees verder onder de advertentie

Op een fles

Hoe leuk zijn deze twee gouden opzet-kandelaren? Het oortje eraan geeft het een chique touch en de subtiele gouden kleur maakt het helemaal af. Je kunt de kandelaar zo gek maken als je zelf wilt, want je bepaalt namelijk zelf welke fles je eronder zet. Ga voor een mooie glazen waterfles, of een vaas met smalle bovenkant.

Aan de muur

Geen plek voor een kandelaar op tafel, maar wil je wel de gezellige sfeer van kaarsen tijdens de feestdagen? Dan is de Wall of Flame set van Sudio Frederik Roijé ideaal. Met het effect of ze zó uit de muur komen, creëer je een uniek plaatje. Geen zorgen voor kaarsvet op de vloer, het handige opvangrandje stopt de druipers.

LEES OOK
Tafeltips: een feestelijke tafel dekken doe je zo

Lees verder onder de advertentie

Elegant

Op een salontafel, op een mooi gedekte de eettafel of in een gezellig een hoekje in combinatie met andere accessoires. Deze is altijd goed. Het is dan ook geen verrassing dat de Sillia kandelaar van Vestbjerg in dit rijtje thuishoort. Deze elegante kandelaar geeft het interieur een upgrade met zijn ronde vormen en gouden kleur.

Twee kanten

Hoe handig? Dit robuuste houten blok kun je aan twee kanten gebruiken. De vtwonen Square Reversable kandelaar is aan de ene kant een kandelaar voor drie dinerkaarsen, aan de andere kant is er plek voor een waxinelichtje. Met zijn zwarte kleur en robuuste hout past deze kandelaar perfect in een industrieel interieur. Steek de kaarsen maar aan!

Lees verder onder de advertentie

Verstrengeld

De pt, rings kandelaar is al een pronkstuk op zich. Zonder kaarsen staat hij al zijn mannetje, zet er vier mooie dinerkaarsen in en je tilt ‘m op naar een hoger niveau. Het is nét of de ringen in elkaar verstrengeld zitten. Dit exemplaar verdient zijn plek in deze rij met best verkochte kandelaren, of je hem nu neerzet als ornament of gebruikt als kandelaar.

LEES OOK
DIY: kandelaar van hout

Shop er kaarsen bij…

Lees verder onder de advertentie

Bron: Beeld: styling Kim van Rossenberg | fotografie Ernie Enkelaar