Deze gele woonaccessoires laten de zon schijnen in huis

De kleur geel maakt vrolijk én geeft energie. Het is daarom bij uitstek een goede keuze om te verwerken in de woon- of werkkamer. Je interieur een vrolijk tintje geven hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Met deze gele woonaccessoires schijnt de zon altijd.

Handgeweven wandkleed

Wandkleed Billie van H&M

Voorzien van XXL stippen en frivole kwastjes: wandkleed Billie uit de serie Svanefors is handgeweven en geeft die kale muur een oppepper.

Lamp met goudgele gloed

Lamp Sophira van MADE

Lamp Sophira is een cutie. De leuke glazen voet in een amberkleur is meteen goed voor de bonus: het licht krijgt hierdoor een goudgele gloed.

Bank vol rondingen

Bank Paula in Moss Sun van Sofacompany

Mooie rondingen in een minimalistisch design: bank Paula is uitgevoerd in een kleur die het hart van pastel lovers zal strelen.

Vrolijke parasol

gele woonaccessoires

Parasol Messina van Skagerak Design

Je zit dan misschien in de schaduw maar onder deze topper schijnt nog steeds de zon. Parasol Messina houdt lijf en leden koel.

Kameleon kleed

gele woonaccessoires

Hand Knotted Woolen vloerkleed van HKliving

Wol is warm in de winter en koel in de zomer. Dankzij die eigenschap kan Hand Knotted Woolen vloerkleed het hele jaar door shinen. Ook beschikbaar in andere kleuren.

Behang met een twist

Behang Twist van Eijffinger

Voor behang Twist van Eijffinger wil je direct de behangtafel van zolder halen. De zonnige okertint en het grafische design geven een instant boost aan de ruimte.

Kom vol zomerkoninkjes

gele woonaccessoires

Schaal Strawberry Fields van Anna Nina

We houden van servies dat zo mooi is dat het ook buiten gebruik op tafel kan staan. Schaal Strawberry Fields is er zo een. Deze leukerd is handgemaakt in Portugal en ideaal voor een portie verse aardbeien.

Zonnige zitzak

Chelsea Twill Beanbag van Nobodinoz

Wij pleiten voor een volwassen uitvoering van zitzak Chelsea Twill. Dit formaat is perfect voor de kleine zonnestraaltjes in huis. Gemaakt van biokatoen en lichtgewicht, dus makkelijk verplaatsbaar.

Meer gele woonaccessoires

nog meer: shopping